måndag, juni 23

12 juni


Vi bestämde träff med Jay och Clare på deras strand vid Kata Beach, typ 5 minuter med Tuktuk. Meningen var att vi skulle skorkla men vågorna omöjliggjorde detta, tyvärr.


Vi låg i stället i våra solstolar och njöt av det vackra vädret. Äntligen lite sol efter alla molniga dagar.


Kata Beach har en väldigt fin strand och är ganska grund till skillnad från vår strand i Karon Beach. Vi kunde därför båda ta oss ett dopp och några kallsupar i havet.


Många fler än oss badade trots att det var röd flagg även denna dag.


Tydligen ska det vara 80% svenskar här på vintern, vi fattar varför.


Thailändarna lyckas bygga ställen överallt, så att vi turister kan få i oss mat och dryck.


Robert gillar ju inte hundar men det skiter hundar fullkomligt i, de typ dras till honom. Så även denna lilla hund som envisades med att ligga under Roberts solstol. Vi sa dock till ägaren som då grävde ner hunden i sanden. Vill bara påpeka att hunden tyckte detta var superskönt och till och med Robert tyckte att hunden såg söt ut under all sand.


Som ni ser så bara sov han.


Vi kunde inget annat än att bara se på när hunden förvandlades till en sandhög. Här ser ni Jay och Clare. De är på en 7 månaders resa i Asien och har nyss börjat resa runt.


Än så länge är de lyckliga... nä då... jag tror att de kommer att ha en bra tid tillsammans.


Vi lyckades också komma med på bild. Detta är strax innan vattnet (som ni ser i bakgrunden) lyckades leta sig upp på stranden där min väska och kameraväska stod. Vi kan väl säga att det mesta blev blöt och väldigt sandig (tur att kameran inte var i väskan).

Inga kommentarer: